Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

10 Σεπτεμβρίου 2012

Προσπάθεια ίδρυσης ενιαίου φορέα από τους κτηνοτρόφους της ΆρταςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Με στόχο την οργάνωση ενιαίου φορέα κτηνοτρόφων της Άρτας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση τα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Άρτας. 


Η πρώτη αυτή συνάντηση ήταν μαζική, με συμμετοχή κτηνοτρόφων από όλες τις περιοχές του νομού και εκλέχτηκε συντονιστική επιτροπή που θα προετοιμάσει τα επόμενα βήματα για την ενημέρωση όλων των κτηνοτρόφων της περιοχής. 

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος κ. Νίκος Γκίζας που υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση στους κτηνοτρόφους. 

Θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις για την επόμενη συνάντηση. 

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πηγή: http://agrotopos.blogspot.gr/2012/09/blog-post_10.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/cSbbq+(%CE%91%CE%93%CE%A1%CE%9F%CE%A4%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A3)

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites