Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

09 Αυγούστου 2012

Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια στον Μεσόπυργο


Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, για τον θάνατο του 40χρονου στον Μεσόπυργο του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, όπου μετέβησαν αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας και ο αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής Κώστας Σκούμας.
Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο 40χρονος αυτόχειρας βρέθηκε στο δωμάτιο του ξαπλωμένος στο κρεβάτι του με το εσώρουχό του μόνο και δίπλα του βρέθηκε το μονόκανο όπλο, «γκρα» όπως τον έλεγαν οι παλιότεροι και όπως εκτιμήθηκε μ’ αυτό έβαλε τέλος στην ζωή του. Επειδή η κάνη του συγκεκριμένου όπλου είναι μακριά, ο αυτόχειρας την κρατούσε με το δεξί του χέρι και την είχε τοποθετήσει πάνω απ’ το αριστερό του αυτί. Πιθανολογείται ότι με το δάχτυλο του ποδιού του τράβηξε την σκανδάλη, μιας και το δεξί του χέρι, βρέθηκε με εγκαύματα, τα οποία προκλήθηκαν απ’ την σφαίρα.
Η εκτίμηση αυτή, δίνει και οριστική απάντηση, σε κάποιες φήμες, που άμεσα κυκλοφόρησαν και στον Μεσόπυργο, αλλά και στην Άρτα και έκαναν λόγο για εγκληματική ενέργεια.
Πάντως όσοι γνώριζαν τον 40χρονο αυτόχειρα, δεν πίστευαν ότι μπορούσε να είχε προβεί σ’ αυτό το απονενοημένο διάβημα, μιας και σε καμία περίπτωση δεν έδειχνε ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.
Βεβαίως και αναμένεται το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή, ο οποίος ασχολείται με την υπόθεση.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites