Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

10 Ιουνίου 2012

1ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ: «Επιστροφή στις ρίζες μας και αναβίωση της παράδοσής μας»


Στις 22 και 23 Ιουνίου 2012 (πρίν από το καθιερωμένο γλέντι του Πανελληνίου Ανταμώματος) θα διεξαχθεί το πρώτο Παγκόσμιο Αντάμωμα Σαρακατσάνικης Νεολαίας, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων ,στα πλαίσια του 32ου Πανελληνίου Ανταμώματος Σαρακατσάνων.
 Το διήμερο αυτό Αντάμωμα θα πραγματοποιηθεί στα Περτουλιώτικα λιβάδια και θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις που ως στόχο θα έχουν τη γνωριμία της Σαρακατσάνικης Νεολαίας με στοιχεία της παράδοσής της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στο φυσικό χώρο των προγόνων της. Επιπλέον, θα δοθεί η ευκαιρία στη νέα γενι ά των Σαρακατσαναίων απ’ όλο τον κόσμο, όπου υπάρχουν Σαρακατσαναίοι, να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις και να διασκεδάσουν παραδοσιακά, σ’ ένα γλέντι αποκλειστικά και μόνο με νέους Σαρακατσάνους καλλιτέχνες (τραγουδιστές και μουσικούς).
Τηλ. επικοινωνίας:  Χρήστος  Βασιλούδης 6945792596 (Γεν. Γραμματέας Δ.Σ.  Π.Ο.Σ.Σ.)
                           Σπύρος Νάστος 6948489677 (Μέλος Δ.Σ.  Π.Ο.Σ.Σ.)
                            Ειρήνη Καρατάσιου 6978544394 (Συντονίστρια της Επιτροπής Νεολαίας της Π.Ο.Σ.Σ.)

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites