Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

20 Μαΐου 2012

Τρεις αρτινές στην εθνική ομάδα χάντμπολ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωκράτης Βακάλης ανακοίνωσε τις 24 αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής χάντμπολ γυναικών για τα ματς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με Σερβία (30/5) και Ρουμανία (2/6). Στην αποστολή περιλαμβάνεται η Βάγια Μπαλάφα (φώτο) της Αναγέννησης, οι αρτινές Λαμπρίνα Τσάκαλου (Νέα Ιωνία), Μυρτώ Νούλα (ΠΑΟΚ), αλλά και η γιαννιώτισσα Άσπα Λέκκα (ΑΟ Ιωαννίνων), η οποία έχει αγωνιστεί στην Αναγέννηση Άρτας.
Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής ομάδας χάντμπολ γυναικών έχει ως εξής:
Λέκκα Ασπασία (ΑΟ Ιωαννίνων), Μπαλάφα Βάγια (Αναγέννηση Άρτας), Ευαγγελίδου Ελένη, Τσομπανίδου Χρυσούλα (Άρης Θεσσαλονίκης), Αναγνωστοπούλου Πολυξένη, Δημήτρη Αποστολίνα, Μάστακα Ελισάβετ (Πρωτοπόροι), Γραμματικού Μαρία, Συκιωτάκη Εμμανουέλλα, Στασινού Μαρία (ΓΑΣ Καματερό), Τσιρνάρη Ελένη (Μακεδονικός), Παπαδοπούλου Μαρία, Χατζηπαρασίδου Μαρία, Αναστασίου Ελένη (Μέγας Αλέξανδρος), Στρατάκη Αθανασία (Φιλώτας Φλώρινας), Βαφειάδου Αικατερίνη (Ορμή Πάτρας), Μαυρογιώργη Ζαφειρία, Μαυρογιώργη Νικολέτα, Τσάκαλου Λαμπρινή (Νέα Ιωνία), Νούλα Μυρτώ, Προκοπίδου Ελένη (ΠΑΟΚ), Ανθίτση Χριστίνα (Φίλιππος Βέροιας), Βασιλειάδου Αθηνά, Καζάκη Βιβή.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites