Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

26 Μαρτίου 2012

Δύο νέες άδειες από τη Ρ.Α.Ε γιά αιολικά πάρκα στο Δήμο Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

Απόφαση ΡΑΕ υπ’ αρ. 141/2012 για τη χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αιολικό σταθμό ισχύος 21,25MW στη θέση «Κοκκινόλακα», της Δημοτικής Ενότητας Αθαμανίας, του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων και της Δημοτικής Ενότητας Τετραφυλίας, του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη, της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας στην εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο «BUSINESS ENERGY A.Ε.»

Απόφαση ΡΑΕ υπ’ αρ. 9/2012 για τη χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αιολικό σταθμό ισχύος 18,7 MW στη θέση «ΠΥΡΓΟΙ», της Δημοτικής Ενότητας Γ. Καραϊσκάκη, του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη, της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, στην εταιρεία με την επωνυμία «EDF EN GREECE A.E. & ΣΙΑ - ΑΡΤΑ 1 Ε.Ε.»

Ο νέος Γεωπληροφοριακός Χάρτης της ΡΑΕ αποτελεί διαδικτυακή εφαρμογή η οποία αναπτύχθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης της Υποδομής Γεωχωρικών Πληροφοριών της ΡΑΕ. Η ανάπτυξη του Γεωπληροφοριακού Χάρτη βασίστηκε στο Ελεύθερο Λογισμικό/ Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα GET SDI Portal ®, το οποίο αναπτύχθηκε και διατίθεται από τη GET, υπό την άδεια GPL v3.

Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό των αιολικών στο ΓΑΥΡΟΓΟ σύμφωνα με τον επίσημο χάρτη της Ρ.Α.Ε.Τα ψέματα τελείωσαν,καιρός να δούμε οτι κάποιοι αποφασίζουν γιά τον τόπο μας χωρίς να μας ρωτήσουν.
 

 

 

 

 

 

 

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites