Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

16 Φεβρουαρίου 2012

Οι Ραδοβυζινοί σύλλογοι σας προσκαλούν....

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο πολιτιστικός σύλλογος Βελεντζικού του Δήμου Γεωργίου Καραισκάκη ο ΄΄ Άγιος Παρθένιος ΄΄ καλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να παρευρεθούν στην ετήσια χοροεσπερίδα του, που διοργανώνεται το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 9:30 μμ στο κέντρο του Θωμά Τσάπαλη στο Διάσελο Άρτας .
Ευελπιστούμε ότι θα τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση και θα συνδράμετε ενεργά στην υλοποίηση του έργου του συλλόγου μας.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ






ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Παρασκευή 17 - 2- 2012 και ώρα 8μμ ο πολιτιστικός σύλλογος Σκουληκαριάς διοργανώνει κοπή βασιλόπιτας στο κατάστημα του Μπελή Θεοφάνη. Εiσοδος και φαγητό εiναι δωρεάν!!!





ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites