Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

06 Φεβρουαρίου 2012

Καταγγελία για έκδοση "πλαστών" πιστοποιητικών στο Δήμο Αργιθέας

Σε δύο καταγγελίες προχώρησε το Σάββατο ο Πρόεδρος του Πετροχωρίου Αργιθέας Γιώργος Κίσσας κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας.
Ο Κος Κίσσας αναφέρθηκε στο θέμα της δωρεάν διανομής τροφίμων για το έτος 2011 που γίνεται με βάσει εισοδηματικά κριτήρια και ζήτησε μάθει γιατί δεν ενημερώθηκαν και οι κάτοικοι των χωριών της Ανατολικής Αργιθέας για την κίνηση αυτή.
Παράλληλα κατήγγειλε ότι το 2011 εκδόθηκαν "πλαστά" πιστοποιητικά μόνιμης κατοικίας σε δημότες που δεν τα δικαιούταν (δεν διέμεναν μόνιμα στην Αργιθέα) και ζήτησε να ενημερωθεί περαιτέρω για το θέμα.
Το KarditsaLive.Net ήρθε σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Αργιθέας Κο Χρ. Καναβό για τα δύο θέματα, ο οποίος ανέφερε ότι, για το θέμα της διανομής τροφίμων ενημερώθηκαν οι πρόεδροι ωστόσο είναι πιθανό αν ο πρόεδρος κάποιας κοινότητας απουσίαζε από την κοινότητα του να μην του γνωστοποιήθηκε το θέμα. Από εκεί και έπειτα υπήρξε ενημέρωση για το μέτρο της διανομής τροφίμων, από την ιστοσελίδα του Δήμου.
Για το θέμα των πιστοποιητικών μόνιμης κατοικίας επιφυλάχθηκε να απαντήσει λέγοντας πως ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος θα ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο σε επόμενη συνεδρίαση.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites