Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

19 Ιανουαρίου 2012

Εκδήλωση με θέμα: "ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" στο Μεσόπυργο Άρτας

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη Άρτας, με την υποστήριξη του Γραφείων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, στο δημοτικό Διαμέρισμα "Μεσόπυργος" στην "Κοιλάδα του Αχελώου", στις 4 Φεβρουαρίου 2012 (14.0015.30) και θα συμμετέχουν οι:
Γιώργος Πεταλωτής, Υφυπουργός Δικαιοσύνης
Σπύρος Δανέλλης, Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ
Γιώργος Παπαστάμκος, Ευρωβουλευτής ΝΔ
Γιώργος Χατζημαρκάκης, Γερμανός Ευρωβουλευτής με το κόμμα των Φιλελευθέρων
Χαράλαμπος Αγγουράκης, Ευρωβουλευτής ΚΚΕ
Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, Διευθυντής του Γραφείου του ΕΚ στην Ελλάδα
Άρης Περουλάκης, Υπεύθυνος Επικοινωνίας τησ Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα
καθώς και ο Δήμαρχος του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη Δημήτρης Γαλλίκας
Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο δημοσιογράφος Κώστας Αργυρός.
Η ημερίδα θα μεταδίδεται ζωντανά από το διαδίκτυο (στην παρακάτω διεύθυνση βρίσκεται ο κώδικας για αναμετάδοση http://www.filothea.com/acheloos εδώ θα μπορούν να την παρακολουθούν ζωντανά και οι κάτοχοι κινητών τηλεφώνων iphone, blackberry, windowsmobile) και από τον Δορυφόρο HELLAS SAT 39° ανατολικά, συχνότητα 10955.250 Vertical, symbol rate 3300, fec ¾ (Για τεχνικές πληροφορίες Μάκης Δανιήλ          6974998902).
Το πρόγραμμα θα είναι ελεύθερο να αναμεταδοθεί από όποιο τηλεοπτικό κανάλι ή ραδιόφωνο ενδιαφέρεται.
Οι πολίτες που επιθυμούν να θέσουν ερωτήματα θα μπορούν μέσω e-mail ή τηλεφωνικά στους αριθμούς που θα εμφανίζονται στις οθόνες των τηλεοράσεων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Η Ημερίδα θα είναι διακαναλική και μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει:
-ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα κύρια σημεία των προτάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τους Κανονισμούς που θα διέπουν τα ΕΣΠΑ (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και Ταμείο Συνοχής) κατά την προγραμματική περίοδο 2014-2020.
-ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων επί των νομοθετικών προτάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη νέα μεταρρύθμιση της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής και τις προοπτικές της για την Αγροτική Ανάπτυξη της χώρας
-τις συνέπειες που θα έχει στην Κοινή Γεωργική Πολιτική και στην Περιφερειακή Πολιτική της ΕΕ η ανάγκη αντιμετώπισης της Κλιματικής Αλλαγής και προσαρμογής σε αυτήν.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites