Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

01 Οκτωβρίου 2011

Να ΄μουν δεντρί στη Βενετιά - Ένα σπάνιο τραγούδι που αναφέρεται στη θρυλική Γέφυρα της Άρτας!!! (video)

ΝΑΜΟΥΝ ΔΕΝΤΡΙ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ: Ένα σπάνιο τραγούδι από τον Ανθηριώτη ΗΛΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ του Δημητρίου( επονομαζόμενο και Ηλία Καλύβα) που αναφέρεται στη θρυλική Γέφυρα της ΑΡΤΑΣ!!!
Ξεχωριστός γέρων της Αργιθέας ο μπάρμπα Ηλίας, με πάρα πολλά χαρίσματα, με γνώμη ιδιαίτερα βαρύνουσα, γλεντζές, μερακλής, φιλότιμος και φιλόξενος, αστειατζής, προξενητής πρώτος!!! Έλαβε μέρος και σε αναπαραστάσεις εθίμων, σε διαγωνισμό δημοτικού τραγουδιού (εκδηλώσεις που διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Ανθηριωτών). Σεβάσμια μορφή και ιδιαίτερα αγαπητός απο τη νεολαία!!! Παντού πρώτος!!!!! Γεροπλάτανος με ίσκιο για το Χωριό μας και για την Αργιθέα!!! Να σαι καλά μπάρμπα Λία!!!
Βίντεο : Μενέλαος Παπαδημητρίου Αυγ. 2011
Το κανάλι του στο Youtube: http://www.youtube.com/user/menelpap
Το προφίλ του στο Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1674094514

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites