Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

16 Σεπτεμβρίου 2011

Μεγάλη πυρκαγιά σε εξέλιξη στα Μηλιανά του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη (Συνεχής ενημέρωση)Μεγάλη πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στα Μηλιανά. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά εκδηλώθηκε στις 7.30 το απόγευμα  στον οικισμό Λαυρεντζέικα. Επί τόπου έχουν  φθάσει ήδη δυνάμεις της πυροσβεστικής και με την βοήθεια κατοίκων της περιοχής προσπαθούν να την ελέγξουν κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη γιατί στην περιοχή υπάρχουν σπίτια. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε με νεότερη ανάρτηση. Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά.
Νεότερη ενημέρωση 23:15. Ο αέρας κόπασε και στο σημείο παραμένουν 3 πυροσβεστικά οχήματα, έτοιμα να επέμβουν σε περίπτωση αναζωπύρωσης.

Νεότερη ενημέρωση 11:15  Η φωτιά συνεχίζει να καίει δάσος, (ευτυχώς μακριά από κατοικημένη περιοχή). Σε ετοιμότητα παραμένουν 5 πυροσβεστικά οχήματα, αλλά δεν μπορούν να επέμβουν γιατί η περιοχή είναι δύσβατη. Κατά την διάρκεια της νύχτας ο άνεμος σταμάτησε, τώρα όμως άρχισε πάλι να φυσάει. Η μόνη λύση είναι τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης τα οποία δεν έρχονται.

Νεότερη ενημέρωση 01:15  Η πυρκαγιά τελικά έσβησε. Υπήρξε μια καινούργια πυρκαγιά σε ένα χωράφι η οποία κατασβέστηκε αμέσως από τις Πυροσβεστικές δυνάμεις που ήταν παρούσες.
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και ιδιαίτερα το Κλιμάκιο Αστροχωρίου για την προσπάθεια που κατέβαλαν να περιορίσουν την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στα χωριά μας.  


Νεότερη ενημέρωση  19/09/11 - 15:00  Πάλι  φωτιά  στα Μηλιανά, σε διαφορετικό σημείο

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites