Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

04 Αυγούστου 2011

Νέο Blog από την Άρτα

ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ

Μήνυμα της Συντακτικής Ομάδας
του “ΑΡΤΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ”

Αποφασίσαμε να εκδώσουμε -στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε- μια ηλεκτρονική εφημερίδα για να υπερασπιστούμε την αλήθεια και το αυτονόητο, που κακοποιούνται καθημερινά από τους “δήθεν”, οι οποίοι συγκροτούν τη... συντροφιά των προθύμων!

Για να καταδείξουμε τα προβλήματα της περιοχής μας (χωρίς παρωπίδες) και -αν μπορούμε- να προτείνουμε μαζί σας λύσεις.


Ονομάσαμε το ηλεκτρονικό μας εγχείρημα “Αρτινός Τύπος”. Οι πρωτεργάτες αυτής της προσπάθειας είναι οι Γρηγόρης Τατσιόπουλος και Δημήτρης Τσακτσίρας.
Έχουμε δώσει στοιχεία γραφής για το πώς αντιμετωπίζουμε και πώς σχολιάζουμε όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Υποσχόμαστε ότι δεν θα βάλουμε νερό στο κρασί μας ούτε για πρόσωπα, ούτε για πράξεις. Πιστεύουμε και το εννοούμε ότι “το νόμιμο επιβάλλεται να είναι και ηθικό”!

Δεν διεκδικούμε το αλάθητο, ούτε είμαστε παντογνώστες. Γι’ αυτό θεωρούμε ότι η δική σας συνεισφορά με σχόλια, παρατηρήσεις, υποδείξεις και καταγγελίες (όποτε χρειάζεται) θα είναι απαραίτητο εργαλείο για να έχει η προσπάθειά μας ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Άρτα 4 Αυγούστου 2011

Γρηγόρης Τατσιόπουλος – Δημήτρης Τσακτσίρας

Δείτε το πατώντας εδώ:   http://artinostypos.blogspot.com/
Ευχόμαστε  Καλή επιτυχία και καλή δύναμη!

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites