Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

05 Αυγούστου 2011

ΠΗΓΕΣ ΑΡΤΑΣ: Αθίγγανοι διέρρηξαν κατοικίες...


ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΙΘΕΑ!!! ΝΕΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

ΟΙ ΠΗΓΕΣ Ραδοβιζίου Άρτας είχαν σήμερα σειρά. Τέσσερεις(4) Αθίγγανοι κατακαλόκαιρο και περί ώρα 11η πρωϊνή διέρρηξαν κατοικίες στους οικισμούς των Πηγών Αγιο Νικόλαο και Τσερκούβιανα αφαιρώντας χρήματα, λάδια, κινητά τηλέφωνα κ.α και από τη Γέφυρα Κοράκου πέρασαν τον Αχελώο κατευθυνόμενοι μέσω Αργιθέας και του δρόμου Άρτας-Καρδίτσας προς Μουζάκι. 


Ομως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο αφού ειδοποιήθηκαν η Αστυνομία και οι πανταχού παρόντες και Διοικούντες το Δήμο Αργιθέας και ο Πρόεδρος του Ανθηρού. 



Οι Ανθηριώτες τους πήραν στο κατόπι αποκλείοντάς τους τη διαφυγή και σπρώχνοντάς τους στο μοναδικό πέρασμα του Τυμπάνου όπου κάπου κοντά στην Οξυά τους περίμεναν οι Αστυνομικές Αρχές και τους συνέλαβαν!!! 

Τους έφεραν πίσω προς τον τόπο του εγκλήματος, στις Πηγές όπου οι παθόντες τους ανεγνώρισαν και εν συνεχεία απο τις Αστυνομικές Αρχές οδηγήθηκαν στην Άρτα για το σχηματισμό δικογραφίας και την αυτόφωρη διαδικασία. 



Αγαπητέ Δήμαρχε του Δήμου Καραϊσκάκη -Στρατηγέ Δημήτρη Γαλλίκα ούτε εσένα που τους δόξασες δεν ακούν οι της Δημόσιας Τάξης; BFυς πή�Aούν να επανδρώσουν ένα Αστυνομικό Τμήμα στις τόσες Δημοτικές Κοινότητές σου και ένα τμήμα στην Αργιθέα; 

Συνεννοηθείτε με το Δήμαρχό μας Χρήστο Καναβό και σχεδιάστε την αντιμετώπιση των διαρρηχτών στίς περιοχές μας αποστέλλοντας και κοινά υπομνήματα αρμοδίως. Αλλιώς δε θα βρούμε ούτε κατσαρόλα στα σπίτια μας!!!! Πέρα απο τό ότι κινδυνεύουν και ψυχές απο τους διαρρήχτες.

ΓΗΡΟΚΌΜΙΑ ΠΟΥ ΑΠΌΜΕΙΝΑΝ ΩΣ ΙΣΚΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ δεν τολμούν να βγούν από τα σπίτια τους.


Κύριοι της Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, σας τα λέμε μια φορά ακόμα. Τι περιμένουμε; Τίποτα...

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - Δικηγόρος

Πηγή:  http://aetostz.blogspot.com/2011/08/blog-post_4278.html

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites