Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

02 Αυγούστου 2011

Στις 12 Αυγούστου το 3ο river party στον Αχέροντα,στη γέφυρα Μπακόλα στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας.


Στους έντονους ρυθμούς του river party στον Αχέροντα ποταμό και στην τοποθεσία Γέφυρα Μπακόλα στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας, θα
κινηθεί και το φετινό καλοκαίρι η περιοχή της Λάκκας Σουλίου, αλλά κι όλη η ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου.

Για 3η συνεχή χρονιά ο πολιτιστικός σύλλογος Πολυσταφυλιτών θα διοργανώσει στις 12 Αυγούστου, το 3ο river party, μία εκδήλωση που ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2009 και χρόνο με το χρόνο, γνωρίζει όλο και μεγαλύτερη επιτυχία.

Σε ένα τοπίο μαγευτικό το οποίο συνθέτουν ο μυθικός ποταμός Αχέροντας και τα πανύψηλα αιωνόβια πλατάνια που το περιβάλλουν, ανταμώνουν κάθε χρόνο οι νέοι της περιοχής αλλά και όλοι όσοι έλκουν την καταγωγή τους από την περιοχή ή εκδράμουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και δημιουργείται μία ατμόσφαιρα μοναδική με πάρα πολύ κέφι και χορό που κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Φέτος στο river party στις 12 Αυγούστου το βράδυ (ώρα προσέλευσης 10.00) θα μας διασκεδάσει ο γνωστός στα στέκια της Αθήνας και των Εξαρχείων DJ με το παρωνύμιο disconect, ο οποίος υπόσχεται μία βραδιά μαγική.  

Εσείς δεν έχετε παρά να εντάξετε στο καλοκαιρινό σας πρόγραμμα το river party στις 12 Αυγούστου στον Αχέροντα και δεν θα χάσετε.

Το τοπίο, η μουσική και το κέφι θα σας αποζημιώσουν στο ακέραιο.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites