Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

31 Ιουλίου 2011

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων - Δεκτή η προσφυγή του Μαρίνου Γαρνέλη


marinos_garnelis
Νέα τροπή στον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες το ΣτΕ, έκανε δεκτή την προσφυγή του Μαρίνου Γαρνέλη, κατά της απόφασης που ακύρωνε την εκλογή του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ανακοπή του Μ. Γαρνέλη θα συζητηθεί στις 13 Οκτωβρίου, οπότε μέχρι τότε, παγώνουν όλες οι υπόλοιπες διαδικασίες περί εκλογών, όπως είχε γίνει γνωστό πως θα γίνονταν μετά την ακύρωση της εκλογής του Μ. Γαρνέλη στη θέση του Δημάρχου.
Ο ίδιος ο Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων , δήλωσε πως έτσι έχει η εξέλιξη των πραγμάτων και πως η ανακοπή κατά της απόφασης που κατατέθηκε έγινε δεκτή, για να συζητηθούν οι δικές του ενστάσεις, συντάχθηκε από ομάδα καθηγητών Πανεπιστημίου, Συνταγματολόγων και νομικών.
«Θα περιμένουμε την ημερομηνία της συζήτησης, για κριθούν οι ενστάσεις που έχω καταθέσει. Κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν πως υπήρξε αποτέλεσμα με την ψήφο του λαού και αυτό δεν μπορεί να μην λαμβάνεται υπόψιν. Διαφορετικά να ξέρουμε εάν θα εκλέγουμε δημάρχους με κάλπη, ή με αποφάσεις δικαστηρίων».
http://www.clickarta.gr
Πηγή: 

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites