Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

29 Ιουλίου 2011

ΔΗΜΟΣ Γ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ: Πλασιέ ο αντιδήμαρχος Ηρακλείας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Γίνεται γνωστό σε όλους τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Ηράκλειας, ότι κάθε Δευτέρα και ώρα 12:30 υπάρχει η δυνατότητα να περνά από την έδρα του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη -Άνω Καλεντίνη -, αυτοκίνητο με νερό ΚΟΡΠΗΣ, εφόσον υπάρξουν ενδιαφερόμενοι.
- Κόστος 1,5 € τα 20 λίτρα
- Διαθέτει ειδικά παγούρια 20 λίτρων με βρύση και κόστος 14 € (όποιος θέλει αγοράζει).
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι να το δηλώσουν στο Δημαρχείο στα τηλέφωνα: 26810 -68268 & 2681-360801.
Άνω Καλεντίνη 28/07/2011
O Aντιδήμαρχος
Αθανάσιος Γaλύφας


Τώρα Θανάση πέφτεις χαμηλά. Όταν είσαι ικανός να ξεπουλήσεις το ΓΑΥΡΟΓΟ σιγά μη δυσκολευτείς να πουλήσεις κάμποσα παγούρια (με βρυσάκι) για την ΚΟΡΠΗ. Πάντως εκεί στο Δημαρχείο με τις εταιρείες τα πάτε καλά. Δεν αναφέρεις όμως αν ο Δήμος θα έχει ποσοστά. (Είναι σημαντικό, 1,7% επί των κερδών καλά είναι, όσα και από το Αιολικό Πάρκο).

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites