Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

12 Ιουλίου 2011

Δήμος Κεντρικών.Τζουμέρκων: Επανάληψη εκλογών

Επιβεβαιώθηκε σήμερα η χθεσινή πληροφορία ότι στον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων θα υπάρξει επαναληπτική διαδικασία μιας και το Συμβούλιο Επικρατείας με την 2123/11 απόφασή του έκανε δεκτή την ένσταση της υποψήφιας Δημάρχου Σταυρούλας Καραβασίλη. 

Έτσι η Περιφέρεια Ηπείρου σύντομα θα καθορίσει την ημερομηνία των εκλογών, η οποία σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα είναι μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο.
 Στην εκλογική αυτή διαδικασία ο σημερινός Δήμαρχος και ο συνδυασμός του δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και ως εκ τούτου υποψήφιοι θα είναι ο Χρήστος Χασιάκος, η Σταυρούλα Καραβασίλη και ο Γιάννης Νάκης.
Πηγή: http://aetostz.blogspot.com/2011/07/blog-post_12.html

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites