Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

04 Ιουλίου 2011

Καναδοί κτηματομεσίτες βγάζουν στο «σφυρί» το νησάκι Βούβαλος του Αμβρακικού !!!

Δεκατρία ελληνικά νησιά πωλούνται μέσω ιστοσελίδας real estate με έδρα τον Καναδά. Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι οι τιμές πώλησης είναι ιδιαίτερα ελκυστικές (!) «Στην πραγματικότητα, είναι αρκετά οικονομικά και κοστίζουν το πολύ δυο εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή λιγότερο από ένα chalet στις Άλπεις», αναφέρεται χαρακτηριστικά. «Μερικά ιδιωτικά νησιά στην Ελλάδα είναι διαθέσιμα σε ελεύθερη βάση. Αν θέλετε τουριστικές ευκολίες όταν επισκέπτεστε το ιδιωτικό σας νησί, να σας ενημερώσουμε ότι ο χειμώνας είναι αρκετά ήσυχος στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο μέρος της τουριστικής υποδομής βρίσκεται σε χειμερία νάρκη».
Στον «κατάλογο» με τα προς πώληση νησιά βρίσκεται και ο Βούβαλος στον Αμβρακικό Κόλπο, (στα όρια του Νομού Άρτας). Η ιστοσελίδα δεν αναφέρει τιμή και ο ενδιαφερόμενος αγοραστής μπορεί να την μάθει κατόπιν...αιτήματος! Στη σχετική ανάρτηση (ΕΔΩ) δημοσιεύονται φωτογραφίες του νησιού καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τους υποψήφιους αγοραστές!
Να σημειώσουμε ότι το θέμα του Βούβαλου έχει δει το φως της δημοσιότητας από το καλοκαίρι του 2010, όταν ευρωπαϊκές εφημερίδες έκαναν τότε λόγο (σε σχετικά ρεπορτάζ)  για την πιθανή πώληση νησιών ώστε η Ελλάδα να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση και το μεγάλο χρέος της.
Η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου, διέψευσε την είδηση, όμως ακόμα και σήμερα οι Καναδοί κτηματομεσίτες...επιμένουν ότι όλα έχουν την...τιμή τους!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites