Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

23 Ιουλίου 2011

7ος κολυμβητικός διάπλους Αμβρακικού Κόλπου


Τη προσεχή  Κυριακή 31-7-2011 θα διεξαχθεί ο 7ος κολυμβητικός διάπλους  Αμβρακικού Κόλπου. Οι αθλητές θα κολυμπήσουν 11 χιλιόμετρα,  ξεκινώντας τη  διαδρομή από τη Βόνιτσα Αιτ/νίας με κατάληξη το λιμανάκι της Κορωνησίας. Η  κολυμβητική διαδρομή στόχο έχει, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, τη μεταφορά  του μηνύματος «Σώστε τον Αμβρακικό», και στηρίζεται από το Σύλλογο Ενεργών  Πολιτών Αμβρακικού.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική χορηγία του  Δήμου Αρταίων, μιας και η Κορωνησία υπάγεται πλέον στο Δήμο Αρταίων. Η 1ος  κολυμβητικός διάπλους είχε πραγματοποιηθεί το έτος 2005 από ένα μόνο αθλητή τον  κ. Γεώργιο Τσαφούλη, εμπνευστή της ιδέας αυτής, ο οποίος μέχρι σήμερα αποτελεί  τη ψυχή της εκδήλωσης. Ακολούθησαν οι επόμενες χρονιές, και σιγά-σιγά πλαισίωναν  την εκδήλωση περισσότεροι αθλητές, με αποτέλεσμα την περσινή χρονιά να  διασχίσουν τον Αμβρακικό και αθλητές από άλλες περιοχές της Ελλάδας, θέλοντας  και αυτοί να μεταφέρουν το μήνυμα της διάσωσης του Αμβρακικού Κόλπου.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για συμμετοχή: 2681-0-41482 κ. Γεώργιος Τσαφούλης.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites