Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

11 Ιουνίου 2011

Μουσική παράσταση "Ανατολικό Τόξο" του Νίκου Παπακώστα

n-papakostas
Άπειρος Γη
Ο Δήμος Αρταίων, με την ευκαιρία της επετείου της απελευθέρωσης της Άρτας, παρουσιάζει το "ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΟΞΟ", μια μοναδική συναυλία του αρτινού συνθέτη ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, με την ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΛΤΑΤΟΥ, τον ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΑΡΟΥΝΗ,και την μεγάλη ηπειρώτισα ερμηνεύτρια ΝΙΚΗ ΤΡΑΜΠΑ. Ορχήστρα CANTO MEDITERANEO.
ΠΕΜΠΤΗ 23 Ιουνίου 2011 και ώρα 21.30 στην πλατεία της Αγίας Θεοδώρας
Ο αρτινός Νίκος Παπακώστας με την ορχήστρα διαχρονικής Μεσογειακής μουσικής CANTO MEDITERANEO, που αποτελείται από κορυφαίους έλληνες σολίστ σε ένα μουσικό ταξίδι στο Ανατολικό Ελληνικό τόξο, που ξεκινά από την Πόλη και καταλήγει στην Ήπειρο με ενδιάμεσους σταθμούς τη Σμύρνη, το Αιγαίο και την Κρήτη. Παράλληλα θα εκτελεστούν αποσπάσματα από τα έργα του συνθέτη, που γνώρισαν Διεθνή αποδοχή, ΒΑΛΚΑΝ, ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ και ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ.

Η παράσταση, θα περιλαμβάνει τραγούδια των περιοχών, που προαναφέρονται, και αφορούν στην χρονική περίοδο από τον 15ο μέχρι τον 19ο αιώνα.

Επίσης για πρώτη φορά στην Άρτα θα εκτελεστεί το λαϊκό ορατόριο "ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ", που παρουσιάστηκε σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 14/3/09 με διεύθυνση του Μαέστρου Μιχάλη Πατσέα και έχει συμπεριληφθεί στο ρεπερτόριο της COMPAGNIA D’ OPERA ITALIANA γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites