Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

26 Ιουνίου 2011

Εκδήλωση της Αερολέσχης Δυτικής Ελλάδος

Η Αερολέσχη Δυτικής Ελλάδος, η οποία αποτελείται από 4 εν ενεργεία πιλότους της Πολεμικής μας Αεροπορίας, όλοι με καταγωγή από την Ήπειρο, διοργανώνει την Κυριακή 3 Ιουλίου 2011 και ώρα 9:00 μμ στις Εργατικές Κατοικίες Άρτας (1ο χλμ Άρτας-Ιωαννίνων) χοροεσπερίδα με σκοπό τη συγκέντρωση χορηγιών – πόρων οι όποιοι θα  χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή του αεροδρομίου της, το οποίο θα κατασκευαστεί στο χωριό μας.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει προβολή αεροπορικών επιδείξεων, περίπτερο με αεροπορικά είδη και δημοτική μουσική από ορχήστρα με τους: Γιάννη Καψάλη, Ξένια Βέρα, Μάκη Τσίκο, Σταύρο Καψάλη.
Για το αεροδρόμιο της αερολέσχης παραχωρήθηκε έκταση από το Δήμο Νικολάου Σκουφά, η οποία βρίσκεται στα Κολομόδια Άρτας, σε απόσταση περίπου 1,5 χλμ.
Πιστεύουμε ότι αυτοί οι 4 πιλότοι, που σημειωτέον ο ένας εξ αυτών είναι από το χωριό μας, με την προσπάθεια τους αυτή θα συμβάλουν στην ανάδειξη και ανάπτυξη του τόπου μας, στην ανάπτυξη του τουρισμού και στην παραγωγή κοινωνικού έργου.
Καλή συνέχεια και ευόδωση των στόχων τους.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites