Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

19 Ιουνίου 2011

Ημερίδα για τα πρόβατα Φυλής Άρτας

Στην άιθουσα ΔΙΩΝΗ πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ημερίδα για τα πρόβατα φυλής Άρτας (Φριζάρτα).  Η ημερίδα αυτή έγινε με πρωτοβουλία του Αγροτικού Συν/μού Προβατοτρόφων Αναπαραγωγής Προβάτων Φυλής Φριζάρτα. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Γιάννης Πολύζος πρόεδρος του Α.Σ.Π.Α.Π.Φ.Φ.
Ομιλητές ήταν ο Δημήτρης Παπαβασιλείου ( Γεωπόνος – Ζωοτέχνης), ο Δημήτρης Παπαδημητρίου (Γεωπόνος – Ζωοτέχνης, Τεχνικός Σύμβουλος του Α.Σ.Π.Α.Π.Φ.Φ), ο Γιώργος Μπέλλος (Γεωπόνος – Ζωοτέχνης, Υπάλληλος του Κ.Γ.Β.Ζ. Ιωαννίνων) και ο Μανώλης Άγγελος (Κτηνίατρος του Αγροτικού Κτηνιατρείου του Ν. Άρτας).
Έναν σύντομο χαιρετισμό απηύθηνε ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας αλλά και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικού Βασίλης Ψαθάς.
Το παρόν στην ημερίδα έδωσε και ο Δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης.
Από το ΤΕΙ Ηπείρου εκπρόσωπος ήταν ο καθηγητής Αναστάσιος Τσίνας.
Δείτε βίντεο απόσπασμα από την ημερίδα, καθώς και τις δηλώσεις του Γιάννη Πολύζου:
Ημερίδα για τα πρόβατα Φυλής Άρτας from CRISTINA NAKOU on Vimeo.

Πηγή: http://www.monoplio.gr

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites