Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

06 Ιουνίου 2011

Άρτα: Καταδίωξη σε φορτηγό γεμάτο λαθρομετανάστες

Ένα απίστευτο ανθρωποκυνηγητό εξελίχθηκε το πρωί στους δρόμους της Άρτας όταν αστυνομικοί κατεδίωξαν ένα φορτηγό με βουλγάρικες πινακίδες το οποίο ήταν γεμάτο λαθρομετανάστες.
Οι αστυνομικοί έκαναν αρχικά σήμα στο φορτηγό ο οποίος όχι μόνο δε συμμορφώθηκε αλλά αντίθεταανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μία καταδίωξη αλά… Χόλυγουντ μέσα στην πόλη.
Μετά από λίγη ώρα καταδίωξης, ο οδηγός και ο συνοδηγός εγκατέλειψαν το όχημα και προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί. Λίγη ώρα μετά, ο συνοδηγός συνελήφθη, ενώ ακόμη αναζητείται ο οδηγός ο οποίος διέφυγε.
Σε έρευνα της αστυνομίας στο φορτηγό, οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν 27 αλλοδαπούς Ασιατικής καταγωγής, εκ των οποίων οι 13 κατείχαν εμπρόθεσμα Υπηρεσιακά Σημειώματα.
Ο συνοδηγός και οι 14 λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Άρτας, ενώ από την προανάκριση προέκυψε ότι οι διακινητές παρέλαβαν τους αλλοδαπούς από την Αθήνα με προορισμό την Ιταλία με αμοιβή 3.000 για τον καθένα τους.
Πηγή: http://www.greek-radar.gr/

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites