Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

13 Ιουνίου 2011

Νέοι αγρότες δημιουργούν δική τους αγορά και δημοπρατήρια στην Πρέβεζα!!!

Η Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας θα προχωρήσει στην ίδρυση δικής της αγοράς, καθώς και στη δημιουργία δημοπρατηρίων με τοπικά προϊόντα.

Και αυτό γιατί, αντιλαμβάνεται, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ότι "αυτός ο τρόπος προώθησης της αγροτικής παραγωγής είναι ίσως μονόδρομος για να μην αποκλειστούν οι αγρότες σε αποκλειστικά ‘εργάτες γης’, χωρίς προοπτική και χωρίς μέλλον, και για να μπορέσουν να αναπτύξουν και άλλες δυνατότητες". Η πρόσκληση της Ένωσης απευθύνεται σε όλους τους αγρότες, γεωργούς, κτηνοτρόφους, δασοκόμους, αλιείς, μελισσοκόμους, συνεταιρισμούς, παραγωγούς λουλουδιών κ.λ.π. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην Ένωση στο τηλέφωνο 6974111252 ή στο email enaprevezas@yahoo.gr. 
Πηγή: http://www.katoci.com/2011/06/blog-post_294.html

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites