Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

11 Ιουνίου 2011

Μεγάλες καταστροφές από βροχοπτώσεις στον Ασπροπόταμο Τρικάλων

Εκτεταμένες ζημιές λόγω των ισχυρών εκτεταμένων βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν στην περιοχή, έχουν καταγραφεί σε ορεινές περιοχές του νομού Τρικάλων. Πρόκειται για τις περιοχές Στεφάνι, Κρανιά, Τζούρτζια, Μηλιά και Πολυθέα, όπου κλιμάκιο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κατέγραψε και διαπίστωσε από κοντά το μέγεθος αυτών των ζημιών.
Σύμφωνα με τους κατοίκους η ισχυρή χαλαζόπτωση και βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα δρόμοι να κοπούν στα δύο λόγω κατάπτωσης βράχων και μεγάλου όγκου λάσπης, σταυλικές εγκαταστάσεις και ποιμνιοστάσια να αποκλειστούν, ενώ η πλατεία της Τζούρτζιας καλύφθηκε από λάσπη.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν τα μηχανήματα Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής ενότητας Τρικάλων, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, καθαρίστηκε το κεντρικό οδικό δίκτυο, ενώ οι κτηνοτρόφοι μπόρεσαν και πάλι να προσεγγίσουν τα ποιμνιοστάσιά τους.
Τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ωστόσο παραμένουν σε ετοιμότητα και για τις επόμενες ημέρες λόγω της αυξημένης κίνησης που θα σημειωθεί στον ορεινό όγκο του νομού Τρικάλων κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.greek-radar.gr/megales-katastrofes-apo-vrochoptosis-ston-aspropotamo-trikalon/#ixzz1Ox9ffX2R

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites