Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

24 Ιουνίου 2011

Νέα επίσκεψη της κας Προϊστάμενης της 18ης Ε.Β.Α. στο Ραδοβύζι

Και νέα επίσκεψη της προϊσταμένης της 18ηςΕ.Β.Α κ. Αγαθονίκης Τσιλιπάκου στο Ραδοβύζι . Αυτή  τη φορά επισκέφτηκε τον πρώην Δήμο Ηρακλείας ξεκινώντας από το Μετόχι (Κόκκινη εκκλησία) στο Ασφακερό συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο κ. Αποστόλου αλλά και τον Ανάδοχο του έργου της Αναστήλωσης του μνημείου κ. Κρεμπούνη . 
Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Βελεντζικό δείχνοντας έτσι το ενδιαφέρον της για την ιστορία του χωριού.
Η περιοδεία έκλεισε με επίσκεψη στη Ροβέλιστα όπου την υποδέχτηκαν οι μοναχές οι οποίες και την ενημέρωσαν σαν για την ιστορία του Μοναστηριού . Μας εντυπωσιάζει η μέχρι τώρα δραστηριότητα της κ. Τσιλιπακου που μέσα σε λίγο χρόνο  από την τοποθέτηση της στη θέση αυτή ενημερώνεται συνεχώς και προσπαθεί να δώσει λύσεις στα πολλά προβλήματα των μνημείων του τόπου μας.
Να της ευχηθούμε καλή συνέχεια.
Η παλιότερη εδώ: http://astrohori.blogspot.com/2011/06/18_10.html
Πηγή: http://radovizi-artas.blogspot.com/

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites