Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

22 Μαΐου 2011

To "νόμισμα" του Βόλου: Δεν πληρώνουν με ευρώ αλλά με...TEM !!! (Βίντεο)

Ένα πρωτότυπο σύστημα συναλλαγών με... ανταλλαγές και χωρίς χρήση του ευρώ εφαρμόζουν εδώ και λίγο καιρό οι επαγγελματίες στην περιοχή της Μαγνησίας!

Πρόκειται για τις λεγόμενες ΤΕΜ (Τοπικές Εναλλακτικές Μονάδες) με τις οποίες γιατροί, δικηγόροι, υδραυλικοί, παραγωγοί αγροτικών προϊόντων και λοιπές ειδικότητες συναλλάσσονται...μεταξύ τους.

 Οι ΤΕΜ δεν είναι χρήματα, νομίσματα, επιταγές ή κουπόνια αλλά ηλεκτρονικές μονάδες, η διαχείριση των οποίων γίνεται στο internet από τα μέλη του δικτύου.
Κάθε ΤΕΜ έχει ανταλλακτική αξία που ισούται με ένα ευρώ.

Η ιδέα ξεκίνησε από μια παρέα φίλων στη Μαγνησία πριν από περίπου ένα χρόνο ενώ το δίκτυο αριθμεί 200 μέλη και φιλοδοξεί να φτάσει τα 1000.

emprosdrama.blogspot.com & http://demi-zouzounews.blogspot.com

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites