Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

18 Μαΐου 2011

Tα αγροτικά προϊόντα της Ηπείρου στο AgroQualityFestival

Το καλάθι των τοπικών  προϊόντων ποιότητας της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο κέντρο της Αθήνας οι ντόπιοι παραγωγοί με τη συνδρομή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, της Περιφέρειας Ηπείρου και των Επιμελητηρίων των Περιφερειακών Ενοτήτων, το τριήμερο από 13-15 Μαΐου στο AgroQualityFestival  που θα πραγματοποιηθεί στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι.Το τριήμερο διοργανώνεται από τον Agrocert και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού υπό την αιγίδα  του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με στόχο την οργανωμένη παρουσίαση των πιστοποιημένων και παραδοσιακών προϊόντων που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και τα Επιμελητήρια Γρεβενών, Κοζάνης, Φλώρινας, Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Πρέβεζας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών του τριημέρου και σε κοινό περίπτερο δίνει τη δυνατότητα στους ντόπιους παραγωγούς να προβάλουν τα προϊόντα τους.

Τοπικές επιχειρήσεις, παραγωγοί, γυναικείοι συνεταιρισμοί θα έχουν την ευκαιρία να εκθέσουν τα προϊόντα που παράγουν (μέλι, παραδοσιακά ζυμαρικά, τυριά, αλλαντικά, ποτά, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού) με αγνά υλικά από την Ηπειρώτικη και Δυτικομακεδονική γη σε μια έκθεση που προσελκύει το ενδιαφέρον εκπροσώπων εμπορικών δικτύων, τυποποίησης, προώθησης, φίλων της γεύσης και επαγγελματιών της διατροφής.

Πηγή: http://www.ipiros.gr

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites