Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

21 Μαΐου 2011

Η ΕSCAPEWAY διοργανώνει διήμερη κατάβαση rafting στον Αχελώο (Άσπρο) το Σάββατο και την Κυριακή 21-22 Μαΐου.

Σ' αυτό το μήκος του Αχελώου που βρίσκεται στη Θεσσαλία δεν είχε γίνει ποτέ κατάβαση λόγω των έργων εκτροπής. Εμείς το δοκιμάσαμε και σας προσκαλούμε να το ζήσετε μαζί μας!!!!!! Ανακαλύψαμε το ομορφότερο ποτάμι, με πολλά κρυφά περάσματα, καταρράκτες και φαράγγια!! Είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!! Ένα "Μυστικό Ποτάμι" που αξίζει να δει κανείς.....
Συνάντηση το Σάββατο στις 11:30 το πρωί στη γέφυρα του Κοράκου στο δρόμο Μουζακίου - Άρτας (κοντά στο φράγμα Συκιάς), αφήνετε τα αυτοκίνητα σας και συνεχίζουμε με jeep μέχρι το φράγμα της Μεσοχώρας απ' όπου αρχίζει η κατάβαση. Μετά από περίπου 3ωρη κατάβαση στήνουμε σκηνές και διανυκτερεύουμε με μπάρμπεκιου και φωτιές στις όχθες του ποταμού. Την επόμενη μέρα το πρωί ξεκινάμε πάλι με τις βάρκες μας και τερματίζουμε στο φράγμα της Συκιάς.
Παράλληλα με το rafting θα πραγματοποιήσουμε περιήγηση στο πανέμορφο "Φαράγγι του Κώστιανου" που συναντάμε κατά την διάρκεια της διαδρομής.
Το τοπίο είναι μαγευτικό!! Συναντάμε παλιές εγκαταλελειμμένες πέτρινες γέφυρες, εναέρια γεφύρια ξεχασμένα στο χρόνο, κρυφά περάσματα και γαλαζοπράσινα πεντακάθαρα νερά.
Το ποτάμι προσφέρει μια συναρπαστική κατάβαση με συνεχόμενα περάσματα 2-3 βαθμού σε ένα πανέμορφο περιβάλλον με δάση, καταρράκτες που φτάνουν μέχρι τις όχθες του ποταμού αλλά και με απόκρημνες πλαγιές και βράχια που αγκαλιάζουν το ποτάμι.
Κόστος συμμετοχής 90 ευρώ το άτομο.
Στην τιμή περιλαμβάνεται όλος ο εξοπλισμός του rafting ,οι μετακινήσεις με τα jeep, το μπάρμπεκιου, σνακ κατά την κατάβαση, ο εξοπλισμός της κατασκήνωσης, πρωινό, επαγγελματίες οδηγοί ποταμού.
Πρέπει να έχετε μαζί σας υπνόσακο για τη διανυκτέρευση, μαγιό, πετσέτα και δεύτερο ζευγάρι παπούτσια που θα βραχούν.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites