Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

04 Μαΐου 2011

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει υπόθεση βιασμού από μετανάστες στα Γιάννινα

Υπάρχουν πληροφορίες, ενδεχομένως και μαρτυρίες, ότι 8 Πακιστανοί βίασαν ζευγάρι Γιαννιωτών στις 1 τα μεσάνυχτα, πριν μερικές ημέρες, καθώς αυτό έβγαινε από τον κινηματογράφο στην παραλίμνια περιοχή. Μάλιστα η γυναίκα φέρεται να νοσηλεύεται με ρήξη μήτρας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ωστόσο η Αστυνομική Διέυθυνση Ιωαννίνων δεν επιβεβαιώνει το γεγονός, αφού δεν...έγινε καμία σχετική καταγγελία. 


Ωστόσο αρχίζει να ερευνά το θέμα. Η ιστοσελίδα "ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ" έγραψε, μεταξύ άλλων, σχετικά: "Μεγάλο ερωτηματικό είναι... γιατί ενώ η Αστυνομία αρνείται κάθε γνώση, το Νοσοκομείο δεν την έχει ενημερώσει. Δεν είναι υποχρεωμένο για κάτι τέτοιο; Ελπίζουμε να μην υπάρχεια προσπάθεια συγκάλυψης από κανέναν. Και δικαιολογίες τύπου "να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος", και "να μην υπάρξουν φασαρίες" δεν ευσταθούν και είναι στην καθομιλουμένη... "κοινώς κουραφέξαλα".

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites