Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

18 Μαΐου 2011

Στο Δήμο Κ. Τζουμέρκων το "Ενεργειακό Ορεινό Χωριό";

Προωθούνται από την Περιφέρεια Ηπείρου, οι διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου: «Ενεργειακό Ορεινό Χωριό». 

Συγκεκριμένα στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος, από την Διεύθυνση Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος & Yποδομών, διαβιβάστηκαν στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Κ.Α.Π.Ε.), - που αποτελεί και το συντονιστή του Προγράμματος- όλα τα απαραίτητα για τον ορθό τεχνικοοικονομικά σχεδιασμό του έργου, πρωτογενή στοιχεία με γεωγραφική ενότητα αναφοράς την περιοχή του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.

Τα δεδομένα και στοιχεία συγκεντρώθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς του ανωτέρω Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Αυτά αφορούν την αποτύπωση της πραγματικής κατάστασης του ανθρώπινου δυναμικού, του κτιριακού αποθέματος, τις οικονομικές & παραγωγικές δραστηριότητες καθώς και του ενεργειακού δυναμικού της περιοχής.

Η αρμόδια για θέματα Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου, Αντιπεριφερειάρχης κ. Τατιάνα Καλογιάννη, με αφορμή την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της διαδικασίας, τόνισε ότι η ανταπόκριση των φορέων και των υπηρεσιών υπήρξε υποδειγματική και συνεπής στα χρονοδιαγράμματα που τέθηκαν, προσθέτοντας ότι η άριστη συνεργασία, είναι βέβαιο ότι θα συνεχιστεί και στα επόμενα στάδια που θα απαιτηθούν, στο πλαίσιο των αποφάσεων και των οδηγιών του Κ.Α.Π.Ε..

Πηγή: http://aetostz.blogspot.com

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites