Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

16 Μαΐου 2011

Θα ελέγξουν τη στατικότητα της νέας γέφυρας

Η αποκαλούμενη νέα γέφυρα, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την θρυλική, θα περάσει από έλεγχο. Και θα περάσει ύστερα από συνεννοήσεις του αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλη Ψαθά με τις τεχνικές υπηρεσίες, καθώς περιήλθαν εις γνώσις του επισημάνσεις περί της στατικότητας.

Ανάμεσα σ’ αυτούς που προέβησαν σε επισημάνσεις είναι και υποψιασμένοι πολίτες που κάτι παραπάνω γνωρίζουν από τεχνικά θέματα, επομένως θα ήταν ανόητο να παραβλεφθούν μια και για γέφυρα μιλάμε, επομένως και για ασφάλεια ζωής των ανθρώπων.
Οι τεχνικές υπηρεσίες πρόκειται να μελετήσουν τον φάκελο της γέφυρας και παράλληλα θα προβούν στις δικές τους ενέργειες ώστε να διαπιστωθεί πόσους τόνους αντέχει.
Ακροβασίες με τέτοια ζητήματα δε μπορούμε να κάνουμε.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites