Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

24 Μαΐου 2011

Ανακάλυψε την φύση - Δασικό χωριό Κέδρος


kedros geniko 4 big1 150x150 ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ   ΔΑΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΚΕΔΡΟΣΣτην καρδιά του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων,κοντά στο χωριό Καταρράκτης στα Τζουμέρκα,ανακάλύψε τη φύση, ανακάλύψε τον εαυτό σου!

Σε μία καταπράσινη έκταση 45 στρεμμάτων και σε υψόμετρο 920μ,το δασικό χωριό ΚΕΔΡΟΣ είναι ένας τουριστικός οικισμός από 20 ξύλινα σπίτια,πλήρως εξοπλισμένα και αυτάρκη.Μάλιστα αν νιώθεις έτοιμος να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα,η TREKKING HELLAS ΗΠΕΙΡΟΥ είναι εκεί για να σε ψυχαγωγήσει με δραστηριότητες στην φύση όπως trekking, rafting,ιππασία,rappel,τοξοβολία κ.ά.

Επωφελήσου λοιπόν από την καλοκαιρινή προσφορά(εκτός του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος και του 15Αύγουστου) του δασικού χωριού ΚΕΔΡΟΣ (Δίχωρο σπίτι 2 ατόμων: 60 ευρώ-αντί 85 ευρώ & Τρίχωρο σπίτι 4 ατόμων: 100 ευρώ-αντί 140 ευρώ) και…έλα πιο κοντά στην φύση!!!
Πηγή: http://www.discoverepirus.gr

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites