Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

06 Μαΐου 2011

Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι των αστυνομικών στου Ρέντη

Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι των δύο αστυνομικών στου Ρέντη, μετά την μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας χτες, στη διάρκεια της οποίας προσήχθησαν 35 ύποπτοι για την ενέδρα κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στο Ρέντη.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται δύο άτομα που συμμετείχαν στο μακελειό ενώ αναζητούνται και οι άλλοι δύο, οι οποίοι σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενδέχεται να έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.

Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν και τη ληστεία στο περίπτερο του Μενιδίου που είχε προηγηθεί του μακελειού. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες οι αστυνομικοί είχαν στοιχεία DNA από.... κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στον τόπο της δολοφονίας των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και γι' αυτό από την 1η Μαρτίου είχαν επισκεφθεί όλα τα νοσοκομεία προκειμένου να βρουν κάποιον από τους τραυματισμένους ληστές. Άλλωστε, ήταν θέμα τιμής για την Αστυνομία να συλλάβει τους δύο δολοφόνους των συναδέλφων τους.

Στη χθεσινή επιχείρηση μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες συμμετείχαν και άνδρες των ΕΚΑΜ προκειμένου να συλλάβουν τους δράστες. Στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών μετείχαν αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η ΕΥΠ και η Κρατική Ασφάλεια.

Ανακοινώσεις από την Ασφάλεια αναμένονται σήμερα το απόγευμα, στις 16:00.
Πηγή: http://news24gr.blogspot.com

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites