Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

27 Μαΐου 2011

Άρτα: Τραγικό τέλος 30χρονου... από Κρατική αναλγησία

Τις τραγικές ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Αγνάντων πλήρωσε με τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος. Μόλις τριάντα ετών, είχε έρθει από την Αθήνα για να περάσει λίγες μέρες στο χωριό του. Ένα αλλεργικό άσθμα τον υποχρέωσε να αναζητήσει γιατρό.
 Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, όμως κρίθηκε ότι πρέπει να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο. Στο Κέντρο Υγείας ασθενοφόρο δεν υπήρχε και ο χρόνος που χρειάστηκε για να φτάσει από το Νοσοκομείο της Άρτας ήταν τελικά μοιραίος. Ο τριαντάχρονος δεν άντεξε και στη διαδρομή κατέληξε.

Δεν θα μπορούσε να συμβεί τίποτα πιο τραγικό για να αναδείξει τα τεράστια προβλήματα στο χώρο της υγείας και κυρίως την υποστελέχωση και την υπολειτουργία των Κέντρων Υγείας, τα οποία δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν υπηρεσίες σε ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές. 

Πηγή: epiruspost.gr & http://hellas-hotvoice.blogspot.com

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites