Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

30 Απριλίου 2011

Προχωρά ο βιολογικός του δήμου Νικολάου Σκουφά

Στο νομό Άρτας ο αρχικός προγραμματισμός αφορούσε πέντε βιολογικούς καθαρισμούς, στην πορεία όμως και με τον «Καλλικράτη» κρίθηκε σκόπιμο να γίνουν δυο νέοι.
Ο ένας στο δήμο Νικολάου Σκουφά, για το Κομπότι και το Πέτα και ο άλλος για τους πρώην δήμους Αράχθου και Αμβρακικού που συνενώθηκαν στο δήμο Αρταίων, αφού αυτός της Άρτας δεν μπορεί να δεχθεί και αυτά τα λύματα.
Για τους δυο αυτούς πρώην δήμους κοντά στον Αμβρακικό θα κατασκευαστεί ένας βιολογικός και η διαδικασία της νέας μελέτης χρειάζεται χρόνο. Ο πρώην δήμος Φιλοθέης θα εξυπηρετηθεί από τον βιολογικό της Φιλιππιάδας.
Η μελέτη για τον βιολογικό στο δήμο Νικολάου Σκουφά είναι η πλέον προχωρημένη και η πρόταση που κατατέθηκε περιλαμβάνει όλες τις αδειοδοτήσεις. Πιθανά θα είναι το πρώτο νέο έργο που θα υλοποιηθεί στη Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας.
ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - http://aetostz.blogspot.com

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites