Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

03 Μαρτίου 2011

Προβλήματα από την κακοκαιρία στον ορεινό όγκο

Χωρίς ρεύμα είναι από τη νύχτα πολλά χωριά στον ορεινό όγκο της Άρτας και ιδιαίτερα στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων εξαιτίας των προβλημάτων που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία στο δίκτυο ηλεκτροδότησης. Σύμφωνα με πληροφορίες η βλάβη θα έχει αποκατασταθεί από τη ΔΕΗ μέχρι σήμερα το μεσημέρι. Κατά τα άλλα όπως έγινε γνωστό από την Π.Ε. Άρτας, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα από τις χιονοπτώσεις πλην ορισμένων σημείων του οδικού δικτύου. Στην περιοχή βρίσκονται ήδη μηχανήματα της ΔΕΣΕ για καθαρισμό του εθνικού δρόμου από Βουργαρέλι μέχρι Σκαρπάρι. Με μηχανήματα του Δήμου γίνεται ο καθαρισμός των διαδημοτικών δρόμων. Στη θέση «Σταυρός» Θεοδωριάνων το ύψος του χιονιού ξεπερνάει το 1 μέτρο.
 Εν τω μεταξύ κλειστά παρέμειναν σήμερα λόγω των καιρικών συνθηκών, το Γυμνάσιο, το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Αστροχωρίου καθώς επίσης τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία Πηγών, Μηλιανών ενώ υπολειτουργεί το Γυμνάσιο-Λύκειο Καλεντίνης.
Πηγή: http://arta.artinoi.gr

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites