Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

04 Φεβρουαρίου 2011

Κατασκευή της Ιόνιας οδού σε πέντε «μέτωπα»

Πέντε μέτωπα έχουν αναπτυχθεί αυτό το διάστημα επί της Ιόνιας Οδού και στο τμήμα που διατρέχει το νομό Άρτας μέχρι και τα σύνορα με το νομό Ιωαννίνων.

Οι εργασίες εκτελούνται από την περιοχή του Κομποτίου μέχρι και τα Πέντε Πηγάδια.
Στο μεταξύ, ξεκίνησαν και οι εργασίες στο τμήμα Μενίδι – Σελλάδες, αλλά αυτό το διάστημα σταμάτησαν καθώς οι καιρικές συνθήκες δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα με τη συσσώρευση μεγάλου όγκου λάσπης.
Να σημειωθεί, πάντως, ότι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επίταξης των εκτάσεων που ανήκουν σε ιδιώτες, ενώ σε εκκρεμότητα βρίσκεται και η οικονομική αποζημίωση των δικαιούχων.

Πηγή: http://epirusgate.blogspot.com/

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites