Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

28 Ιανουαρίου 2011

Σύλλογος Ελάτης Άρτας - χοροεσπερίδα και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας


Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011 θα πραγματοποιηθεί η χειμερινή χοροεσπερίδα μαζί με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του συλλόγου μας.
Η εκδήλωση αυτή θα λάβει χώρα στην ταβέρνα ‘ΤΟ ΤΖΑΚΙ’ που βρίσκεται στην οδό Πλατυπόδη Βάρδα 2-4 & Ραγκαβή, Γκύζη (210-6432149 &210-6426079) όπου θα διασκεδάσουμε με ελληνικό ποικίλο και παραδοσιακό πρόγραμμα με την Παγώνα Αθανασίου, τον Τσιλιάκο και την Σάρα στο τραγούδι και τον Γιώργο Χαλιγιάννη στο κλαρίνο. Ώρα έναρξης του προγράμματος 22:30 .
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου φρόντισε, για εκείνη την βραδιά , να υπάρχει πλήρες μενού με ορεκτικά, τυριά ,σαλάτα, κυρίως πιάτο και φρούτα με κόστος 20 ευρώ ανά άτομο. Το κρασί , οι μπύρες και τα αναψυκτικά θα σερβίρονται σε απεριόριστη ποσότητα και αποτελούν προσφορά του συλλόγου.
Διευκρινίζεται ότι η ετήσια συνδρομή που είναι επιβεβλημένη υποχρέωση για όλα τα μέλη του συλλόγου θα ισχύσει κανονικά.
Είναι μεγάλη ευκαιρία για όλους μας να περάσουμε λίγες στιγμές μαζί, από αυτές που μένουν στην μνήμη και στην καρδιά μας για πολύ καιρό. Κατόπιν τούτου πρέπει μέχρι την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου να επικοινωνήσεις κι εσύ με την σειρά σου ώστε να ενημερώσεις την Λίτσα Λάϊου για τον αριθμό των ατόμων, για να αποφύγουμε αυτή την φορά τις παρεξηγήσεις.
Ευαγγελία Λάϊου :6945569647 ,2105753636

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites