Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

27 Δεκεμβρίου 2010

ΠΗΓΕΣ Άρτας: Στην Περιφέρεια Ηπείρου έχουν τον δικό τους άνθρωπο...

H Μαρία Τσουλάκη - Μπίστα είναι Δικηγόρος στα Γιάννενα και για λίγες ακόμα ημέρες Αντινομάρχης Ιωαννίνων. 
Στις πρόσφατες εκλογές έθεσε υποψηφιότητα για Περιφερειακή Σύμβουλος Ιωαννίνων με τον συνδυασμό της Αξιοβίωτης ανάπτυξης Ηπείρου του κ. Καχριμάνη και εκλέχθηκε. 
Κάνουμε αυτή την αναφορά γιατί η σημερινή αντινομάρχης, έχει την καταγωγή από τις Πηγές της Άρτας.
Την γνωρίσαμε από την έντονη δράση της για την ανακατασκευή της Γέφυρας Κοράκου. Μάλιστα ήταν εκείνη που ενεργοποίησε την Νομαρχία Ιωαννίνων και προσωπικά τον αυριανό και πρώτο εκλεγμένο περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη.
Μάλιστα ως Νομάρχης, είχε βρεθεί στις 23 Αυγούστου στις Πηγές, στην επιστημονική συνάντηση που διοργανώθηκε όπου και τοποθετήθηκε για την αναγκαιότητα ανακατασκευής της θρυλικής γέφυρας που όπως είναι γνωστό υπήρξε θύμα του εμφυλίου πολέμου.
Εντελώς τυχαία, σήμερα πληροφορηθήκαμε, ότι η Κα Μαρία Τσουλάκη εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος Ιωαννίνων και της ευχόμαστε καλή επιτυχία, με την βεβαιότητα ότι σίγουρα δεν θα ξεχάσει τόσο την υπόθεση της γέφυρας Κοράκου.
Αλλά επίσης είμαστε σίγουροι ότι η ματιά της θα είναι ευχάριστα στραμμένη και προς τον τόπο της καταγωγής της, ο οποίος όπως και η ίδια γνωρίζει έχει πολλά, μα πάρα πολλά προβλήματα. Και όταν εννοούμε Πηγές Άρτας, σίγουρα μιλάμε για ολόκληρο τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη, αλλά και για ολόκληρα τα Τζουμέρκα... καθώς και το Νομό Άρτας...
Νίκος Κοντογιώργος
Πηγή

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites