Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

19 Δεκεμβρίου 2010

Σήμερα, έγινε η ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Δημήτρη Γαλλίκα και των Δημοτικών - Τοπικών Συμβούλων

Σήμερα το μεσημέρι στις 12, έγινε η ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Δημήτρη Γαλλίκα  και των Δημοτικών - Τοπικών Συμβούλων του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΪΣΚΑΚΗΣ. Στην Καλεντίνη μαζεύτηκε πλήθος κόσμου, απ όλα τα χωριά, προκειμένου να συγχαρεί τον Δήμαρχο και τους Συμβούλους.  Απ τις 12 ως τις 1,30΄υπήρχε στην Καλεντίνη κυκλοφοριακή συμφόρηση. Αύριο θα συνεδριάσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και πιθανόν να ανακοινωθούν και τα ονόματα των αντιδημάρχων.
Λέγεται, ότι θα εκλεγεί ένας Αντιδήμαρχος Γενικών καθηκόντων και τρείς άλλοι, που θα εκπροσωπούν ο καθένας τον πρώην Δήμο του.
Στην Καλεντίνη ως Αντιδήμαρχος θα εκλεγεί ένας εκ των τριών συμβούλων:  ΓΑΛΥΦΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΛΑΚΟΥΤΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, πιθανολογώ ότι θα εκλεγεί ο Θανάσης Γαλύφας.     
      Για το ΑΣΤΡΟΧΩΡΙ, θα εκλεγεί ένας εκ των 6 συμβούλων: ΑΡΚΟΥΜΑΝΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ, ΣΑΚΚΑ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΚΑΛΟΧΕΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΤΟΥΚΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ.  

      Για το Διάσελο θα εκλεγεί ένας εκ των 4 συμβούλων:  ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΤΣΟΧΑΝΤΑΡΗ – ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΤΡΙΑΔΑΣ,  ΜΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΓΕΩΡΓΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.  
      Αντιδήμαρχος Γενικών καθηκόντων θα εκλεγεί  ένας από τους  δέκα παραπάνω. 


Φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.xelwna.gr/photos/orkomosia-neoy-dimarxoy-kai-ds.html

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites