Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

30 Νοεμβρίου 2010

Μετεκλογική ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Ραδοβυζινών

Αγαπητοί μας συνδημότες,
αισθανόμαστε βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες του νέου Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, που πίστεψαν και αγωνίστηκαν μαζί μας αλλά και όσους μας άκουσαν και δεν επέλεξαν να μας στηρίξουν. Επίσης όλους όσους συμμετείχαν στην παράταξή μας, γιατί καταφέραμε να δώσουμε όλοι μαζί έναν έντιμο και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα.
Ευχόμαστε στην νέα Δημοτική αρχή, η θητεία της να είναι παραγωγική και ωφέλιμη για τον Δήμο μας.
Υποσχόμαστε, σεβόμενοι το εκλογικό αποτέλεσμα και με βαθύ το αίσθημα της ευθύνης, ότι θα ανταποκριθούμε στο έργο μας και θα είμαστε κοντά στα προβλήματα του τόπου μας.
Η Πολιτική Γραμματεία της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Ραδοβυζινών
του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη με επικεφαλής τον Μιχάλη Γκούζια.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites