Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

18 Νοεμβρίου 2010

Τζένη Κοίλια - Ταπραντζή: Υπάρχει Ελπίδα, συνεχίζουμε!

Στον απόηχο των εκλογών για το Δήμο μας οφείλω με την ίδια ευθύνη όπως και πριν απ'αυτές να επικοινωνήσω μαζί σας.
Ο τόπος μας, ξεχασμένος από το ενδιαφέρον της κεντρικής εξουσίας χρόνια τώρα, επιμένει να ζει, έχοντας την ευλογία της ομορφιάς της φύσης αλλά και την ιστορική αναφορά που του κληροδότησαν οι ματοβαμμένοι αγώνες ψυχής των προηγούμενων γενιών μας. Η ιστορική κληρονομιά του Σέλτσου, των επαναστάσεων στην Μεγαλόχαρη, της Εθνικής Αντίστασης, του Καραϊσκάκη, σε συνδυασμό με το δώρο της φυσικής ομορφιάς, σαν επίκεντρο ανάπτυξης για τα χωριά μας, επιτάσσουν την συνέχιση του αγώνα. Αυτά τα δυό όμως σημαντικά ζητήματα μοχλό ανάπτυξης έχουν τον Ανθρώπινο παράγοντα.
Έτσι, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε, γιατί αυτός ο λαός έχει δικαίωμα να ζήσει στα χώματά του, να μεγαλώσει τα παιδιά του σπίτι τους με σύγχρονο τρόπο, να είναι πόλος έλξης για τα παιδιά που αποδήμησαν.
Πατριώτες, αυτές οι εκλογές τέλειωσαν. Το αποτέλεσμα καταγράφηκε συγκεκριμένα. Τίποτε δεν χάθηκε. Η Δημοκρατία έχει ασφαλιστικές δικλείδες για να ακούγεται η φωνή όλων, να συμμετέχουν στον αγώνα όσοι το πιστεύουν με δύναμη, να ελέγχει τους κινδύνους για την πορεία του Δήμου και η αντιπολίτευση. Η ταπεινή μου παρουσία μαζί με την δύναμη της ομάδας των εκλεγμένων συναδέλφων του συνδυασμού μας, του επικεφαλής της Γκούζια Μιχάλη, και πάνω απ'όλα της παράταξης, της μόνης που λειτούργησε σε όλο τον Νομό με διαδικασίες από το Καλοκαίρι, θα είναι η μεγαλύτερη εγγύηση γι αυτό.
Σε ό,τι με αφορά, αισθάνομαι την βαθειά υποχρέωση να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου, που για μια φορά ακόμη μου δίνουν την βαριά ευθύνη του πρώτου σε ψήφους Δημοτικού Συμβούλου.
Να μου έχετε εμπιστοσύνη.
Θα είμαι ξανά εκεί, με δύναμη και πολύ συναίσθημα!
ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ - ΚΟΙΛΙΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΤΖΕΝΗ)

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites