Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

03 Οκτωβρίου 2010

Κάντε τον υπολογιστή σας πιο γρήγορο με το ReadyBoost!


Σήμερα θα σας δείξω πως να κάνετε λίγο πιο γρήγορα τα Windows Vista και τα Windows 7. Δυστηχώς το κολπο αυτό δεν το έχω τεστάρει σε Windows XP οπότε δεν ξέρω αν λειτουργεί.

Για το κόλπο μας θα χρειαστούμε ενα Stick-άκι USB. Οποιαδήποτε χωρητικότητας! Αυτό λοιπόν με συνδιασμό το ReadyBoost των Windows θα κάνουν τον υπολογιστή σας να "τρέχει" λίγο πιο γρήγορα χωρίς να ξοδεύσετε χρήματα αφού το ReadyBoost θα μετατρέψει το Stick-ακι σας σε έξτρα εικόνικη μνήμη.

Όταν συνδέσουμε ενα Stick-άκι στον υπολογιστή μας και είναι συμβατό με το ReadyBoost , βγάζει αυτό το παράθυρο:

Κλικάρουμε στην επιλογή Speed up my system!

Λογικά μόλις πατήσουμε αυτη την επιλογή θα βρεθούμε εδώ:


Θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε την συγκεκριμένη συσκευη για το το ReadyBoost 9 δηλαδή να επιλέξουμε το Use this device. Το επόμενο βήμα ειναι να επιλέξουμε πόσο χώρο θέλουμε να δεσμεύσουμε απο το Stick-άκι μας για το ReadyΒoost. Όσο πιο πολύ τόσο πιο καλά και πληροφοριακά σας λέω οτι η Microsoft προτείνει να υπάρχει μια "σχέση" 1 προς 1 ( 1:1 )ανάμεσα στο ReadyBoost και στην μνήμη σας. Δηλαδή αν έχετε μνήμη 1 GB να δεσμεύσετε 1GB ή και λίγο παραπάνω απο το Stick-άκι σας. Όσο πιο πολύ τόσο πιο καλά.

Τέλος πατήστε Apply , μετά Οκ και είμαστε έτοιμοι!


Πηγή: http://gadget-akia.blogspot.com

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites