Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

29 Οκτωβρίου 2010

H γιορτή «Κάστανο – Τσίπουρο» στην Καστανιά Άρτας

Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Καστανιωτών «Η ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ» την Κυριακή 17 Οκτωβρίου διοργάνωσε την γιορτή «Κάστανο-τσίπουρο». «Παρά τον άστατο καιρό με τις συνεχείς και δυνατές βροχοπτώσεις το Δ.Σ. πήρε την απόφαση να κάνει την γιορτή. Δυστυχώς όμως οι προβλέψεις της Ε.Μ.Υ δεν διαψεύτηκαν και όχι μόνο.» 
Τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καστανιωτών και συνεχίζει: «Με το που άρχισε να παίζει η θαυμάσια ορχήστρα ο ουρανός ζήλεψε και κατέβηκε κι αυτός για… χορό. Η δυνατή βροχή έγιναν ένα με όσους ήθελαν να γλεντήσουν και δεν πτόησε καθόλου τους τολμηρούς που ήθελαν να χορέψουν. Και δεν ήταν λίγοι αυτοί που δεν ήταν από… ζάχαρη.

Το κλαρίνο έσμιγε με τις τσάλες της βροχής και δυνάμωνε το κέφι. Τα φρεσκοψημένα κάστανα και το τσίπουρο σε αφθονία. Η βροχή δεν έλεγε να σταματήσει το ίδιο όμως και το γλέντι. Ο κόσμος πολύς. Αρκετοί οι υποψήφιοι ενόψει των Καλλικρατικών εκλογών. Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους όσους αψήφισαν τον άσχημο καιρό και παρευρέθηκαν στη γιορτή. Αυτό μας δυναμώνει να συνεχίσουμε με όλες τις δυνάμεις μας ώστε κάθε φορά να γινόμαστε καλύτεροι και να προσφέρουμε περισσότερα.»

Ο πρόεδρος Χρήστος Τζουμανίκας
Πηγή: ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites