Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

26 Οκτωβρίου 2010

Προσοχή στους κατοίκους των ορεινών Χωριών μας


"Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν ένας γύφτος και δυο γύφτισσες, οι οποίες πιάνουν συζήτηση με ηλικιωμένους, για να τους δώσουν φαγητό και ψωμί, ενώ ο άντρας μπαίνει σιωπηλά στο σπίτι και ξαφρίζει τα πάντα.
Χτυπάνε τα χωριά της Αργιθέας, Αγράφων και τα χωριά της Άρτας.
Επίσης δεν γνωρίζουμε κατά πόσο είναι επικίνδυνοι και την ώρα της υπεξαίρεσης εάν είναι ικανοί να χτυπήσουν τους ηλικιωμένους αγρότες που έχουν μόνο μια σύνταξη του ΟΓΑ των 400€.
Έχουν την πείνα τους και τώρα πρέπει να αντιμετωπίσουν και τους κλέφτες, ενώ τα Α.Τ. είναι αποδεκατισμένα. "

 Η ανάρτηση  έγινε στο φιλικό Blog http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/2010/09/blog-post_1078.html   στις 22-10-2010, επιβεβαιώθηκε σήμερα από τον Σπύρο σε σχόλιο που έκανε εδώ: http://astrohori.5forum.net/forum-f11/topic-t164.htm#240

Το δυσάρεστο είναι πως μια σπείρα πάει σε σπίτια που κατοικούνται και με τη μέθοδο της απασχόλησης κλέβει τους γερόντους, ως επί το πλείστον μοναχικούς. Βρήκαν την ευκαιρία τώρα που δεν δίνει κανένας σημασία απ' τους αρμόδιους (λόγω του ότι έχουν πέσει με τα μούτρα στον προεκλογικό αγώνα) και κάνουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites