Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

12 Οκτωβρίου 2010

Δύο αποχωρήσεις, μια νέα είσοδος



Αποσύρθηκαν Μίγδος και Βασιλάκης


Ο υποψήφιος Δήμαρχος του νέου δήμου Γ. Καραϊσκάκη Περικλής Μίγδος, αποχωρεί από την προεκλογική κούρσα, και δεν κατέρχεται στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Περικλή Μίγδου έχει ως εξής:
«Στη ζωή μας πορευόμαστε με την αγωνία και την ελπίδα. Καθημερινά αγωνιούμε για την οικογένειά μας, για τον διπλανό μας, για την κοινωνία μας, την εργασία μας. Και δεν υπάρχει ούτε ένα λεπτό που να μην ελπίζουμε ότι τα πράγματα θ’ αλλάξουν προς το καλύτερο, τόσο σε προσωπικό – οικογενειακό, όσο και σε γενικό επίπεδο. Αγωνία και ελπίδα λοιπόν. Αγωνία και ελπίδα. Ο βηματισμός του ανθρώπου…
Έρχονται όμως στιγμές που αυτός ο βηματισμός διακόπτεται και χάνεται η ισορροπία, προσωρινά μεν, αλλά χάνεται.
Για προσωπικούς λόγους είναι αδύνατον να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος. Θέλω να ζητήσω ταπεινά συγνώμη από τους συνεργάτες μου και από τους κατοίκους του διευρυμένου Δήμου Καραϊσκάκη. Θέλω να δείξουν την κατανόησή τους.
Λίγες μέρες πριν τις εκλογές είχαμε έτοιμο τον συνδυασμό νίκης. Είμαστε μια παράταξη που μπορεί να απαντήσει στις προκλήσεις των καιρών.
Όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια που ασχολούμαι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχω μάθει να λειτουργώ συλλογικά και ποτέ δεν προσπάθησα να χειραγωγήσω απόψεις, θέσεις, ιδέες. Οι «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» έχουν στους κόλπους τους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν τον τόπο. Αυτοί ως ελεύθεροι και σκεπτόμενοι πολίτες θα κρίνουν το πώς θα πορευτούν στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Τέλος, ως ενεργός πολίτης θα ζω κι εγώ την αγωνία για τον τόπο μας με την ελπίδα ότι η δημοτική αρχή που θα προκύψει θα λειτουργήσει προς όφελος του Δήμου μας και των κατοίκων του.

Περικλής Μίγδος»
Επίσης με ανακοίνωση ο νυν Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη Ν. Βασιλάκης, δηλώνει πως δεν θα είναι υποψήφιος για το νέο διευρυμένο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη. 
Στην ανακοίνωση ο κ. Βασιλάκης αναφέρει:
«Επειδή δέκα μέρες πριν από την εκπνοή της προθεσμίας για την κατάθεση των συνδυασμών υποψηφίων για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις ποσοτικής και ποιοτικής συγκρότησης αξιόμαχου ψηφοδελτίου του συνδυασμού μας, για λόγους που επιφυλασσόμαστε να ανακοινώσουμε μεταγενέστερα, μετά την κατάθεση των συνδυασμών, αποφασίσαμε να μη μετάσχουμε στις εκλογές και αποσύραμε την υποψηφιότητά μας. Ευχαριστούμε όλες και όλους που μας στήριξαν στη δύσκολη προσπάθεια. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους πολίτες που επί τρεις τετραετίες μας τίμησαν με την ψήφο τους. Υπόσχομαι προσωπικά πως και ως απλός πολίτης θα συμβάλω στο μέτρο του δυνατού στην πρόοδο και την ανάπτυξη των Ραδοβυζινών χωριών μας. Αποδεσμεύω τους συνεργάτες μου αλλά και τους φίλους να επιλέξουν και να πράξουν κατά συνείδηση ως ελεύθεροι πολίτες. Άλλωστε αυτό επιβάλλει η δημοκρατική αρχή. Γιατί οι πολίτες δεν είναι ούτε πραμάτεια ούτε πελατεία ούτε αντικείμενα συναλλαγής μεταξύ των οποιωνδήποτε «αρχηγών».
Με εκτίμηση Νικόλαος Βασιλάκης»
Τέλος. ανακοινώθηκε νέα υποψηφιότητα για τη δημαρχία, ο Τσιούνης Νικόλαος (οικονομολόγος-λογιστής) από την Άνω Πέτρα, υποστηριζόμενος από το χώρο του Κ.Κ.Ε.












facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites