Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

20 Σεπτεμβρίου 2010

Βελτίωση του δρόμου Σκουληκαριά – Βελεντζικό



Από την Νομαρχία Άρτας εκδόθηκε Δελτίο Τύπου, για την δημοπράτηση των παρακάτω έργων:

1. “Κατασκευή αδιάνοικτου τμήματος δυτικής πρόσβασης Γέφυρας Τζαρή Χ.Θ. 1+230 στο Ν. Άρτας (ΣΑΕ Υπουργείο υποδομών)”», προϋπολογισμού 300.000,00 €.
2. “Αποκατάσταση ζημιών από καιρικά φαινόμενα στην επαρχιακή οδό Άρτα – Ροδαυγή – όρια Νομού (ΣΑΕΠ 030 ΗΠΕΙΡΟΣ)”», προϋπολογισμού 50.000,00 €.
3. “Βελτίωση – ασφαλτόστρωση δρόμου Σκουληκαριά – Βελεντζικό (ΚΑΠ)”», προϋπολογισμού 200.000,00 €.
4. “Αποκατάσταση ζημιών από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στο αρδευτικό και αποστραγγιστικό δίκτυο του Ν. Άρτας”», προϋπολογισμού 66.000,00 €.

Επίσης σας γνωρίζουμε ότι ύστερα από ενέργειες της Ν.Α. Άρτας, αποκαταστάθηκε η βλάβη ηλεκτροφωτισμού της σήραγγας Σκορλίγκα, που είχε προκληθεί από φυσικό φαινόμενο (πτώση ογκόλιθου), ενώ παράλληλα δρομολογηθήκαν στην εν λόγω περιοχή όλες οι απαιτούμενες εργασίες για την απομάκρυνση των καταπτώσεων.
Όλη η διακήρυξη του έργου εδώ:
http://news.nomarxia-artas.gr/storage/dat/5C0D94A8/plhrhs%20diakhryjh.doc

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites