Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

11 Σεπτεμβρίου 2010

Σύντομα Βιογραφικά Υποψηφίων Δημάρχων στο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη
Νικόλαος Βασιλάκης
Βιογραφικό

Ο Νικόλαος Βασιλάκης γεννήθηκε στο (Διάσελλο, 1946),Φιλόλογος, είναι άγαμος. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Παν. Ιωαννίνων και τη Νομική Σχολή
του Πανεπιστημίου Αθηνών.Υπηρετεί στο 2ο Ε.Λ. Αλίμου-«Καραϊσκάκειον».
Ανήκει στη γενιά του 1-1-4 και ανέπτυξε από τα φοιτητικά του χρόνια πλούσια συνδικαλιστική δράση. Υπήρξε μέλος του Δ/κού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Α΄Πειραιά
για πολλά χρόνια. Εκλέχθηκε Δήμαρχος το 1998. Επανεξελέγη Δήμαρχος στις εκλογές του Οκτωβρίου 2002. Επανεξελέγη στις εκλογές του Οκτωβρίου 2006
Δημήτρης Γαλλίκας


Βιογραφικό
Ο Δημήτρης Γαλλίκας γεννήθηκε πριν 57 χρόνια στο χωριό Μηλιανά Άρτας από αγρότες γονείς. Τελείωσε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μηλιανών, συνέχισε τις γυμνασιακές σπουδές στο 2ο Γυμνάσιο Άρτας, στην Εκκλησιαστική Σχολή Λαμίας και απεφοίτησε από το εξατάξιο Γυμνάσιο Άρτας το 1971. Την ίδια χρονιά κατετάγη στην χωροφυλακή ως υπαξιωματικός και μετά την αποφοίτησή του υπηρέτησε για 4 χρόνια στην Δυτική Μακεδονία. Το 1977 εισήλθε στη Σχολή Αξιωματικών από την οποία αποφοίτησε το 1980. Τον ίδιο χρόνο πέτυχε στις εξετάσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών απ’ όπου απεφοίτησε το 1985.
Υπηρέτησε ως Διοικητής σε διάφορα Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Ασφαλείας της Αττικής, υπασπιστής στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, ίδρυσε το πρώτο Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας στην ΓΑΔΑ στο οποίο ήταν επικεφαλής του και το υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία.
Ακόμη για πολλά χρόνια υπηρέτησε σε ζωτικά τμήματα της Ασφάλειας Αττικής, Δ/ντής στην Άμεση Δράση κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ως Δ/ντής και τέλος στην γενέτειρά του την Ήπειρο ως Γενικός Αστυνομικός Δ/ντής Περιφέρειας Ηπείρου με τον βαθμό του Υποστράτηγου. Τον Μάρτη του 2007 αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Αντιστράτηγου.
Κατά τη διάρκεια της 36χρονης παραμονής του στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, έλαβε μέρος σε πολλά συνέδρια στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Εκπαιδεύτηκε σε διάφορα θέματα Αστυνομικού ενδιαφέροντος στην Αμερική, Αγγλία κ.λ.π. Για τις ικανότητές του και τις επιτυχίες του τιμήθηκε από την ηγεσία της Αστυνομίας και δημοσιεύθηκαν στο σύνολο του Αθηναϊκού Τύπου, πολύ εγκωμιαστικά σχόλια.
Είναι παντρεμένος με την Σταματίνα Φαρμάκη, αξιωματικό της Αστυνομίας και απέκτησαν ένα γιο που υπηρετεί και αυτός στην Αστυνομία.Μιχάλης Γκούζιας
Βιογραφικό
Γεννήθηκε το έτος 1947 στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μηλιανών Άρτας.
Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο Μηλιανών και στην συνέχεια στο 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο Αρρένων Άρτας.
Το χρονικό διάστημα 1967 – 1969 αποπεράτωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις .
Το 1970 διορίσθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα όπου και υπηρέτησε μέχρι και το 1973.
Το έτος 1974 μετά από επιτυχείς γραπτές εξετάσεις στο τότε Α.Σ.Δ.Υ., διορίσθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών στον κλάδο των Εφοριακών όπου και υπηρέτησε σε διάφορες Οικονομ. Εφορίες και σε διάφορες θέσεις ( Ελεγκτής, Προ¨ι¨στάμενος Τμημάτων και Διευθυντής Εφοριών )μέχρι και 31/12/2007 οπότε και συνταξιοδοτήθηκε.
Είναι παντρεμένος από το 1977 με την Παρθενία Ιωαν. Βράνου – Γκούζια από τα Ιωάννινα, υπάλληλος και αυτή του Υπουργείου Οικονομικών στον κλάδο των Εφοριακών και έχει δύο (2)παιδιά την Ελένη Δικηγόρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων και τον Δημήτριο Οικονομολόγο με Οικονομοτεχνικό – Λογιστικό Γραφείο στα Ιωάννινα.
Πέραν της μιάς δεκαετίας ασχολήθηκε ενεργά με τα συνδικαλιστικά πράγματα του συλλόγου των Εφοριακών Υπαλλήλων Ιωαννίνων τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και ως Σύμβουλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εφοριακών Υπαλλήλων Ελλάδος με πολύπλευρη συνδικαλιστική δράση.
Από 1/1/1999 με την εφαρμογή του Καποδίστρια 1 εκλέγεται ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Τετραφυλίας Άρτας και μάλιστα για το χρονικό διάστημα από 1/1/1999 έως και 27//1/2008 εκλέγεται, από τα μέλη του εκάστοτε Δημοτικού Συμβουλίου, στην θέση του Προέδρου του Δημοτ. Συμβουλίου του Δήμου.
Από 28-1-2008 και μετά από εκλογές μεταξύ των δημοτικών συμβούλων του πλειοψηφίσαντος συνδυασμού στις τελευταίες εκλογές εκλέγεται στην θέση του Δημάρχου, λόγω του ξαφνικού και αναπάντεχου θανάτου του αείμνηστου Δημάρχου Αθανασίου Γρέβια.
Τέλος κατά τα έτη 2000 έως και 2006 και από 28/1/2008 κατέχει με αποφάσεις των εκάστοτε Δημοτικών Συμβουλίων την θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Τετραφυλίας.


 Περικλής ΜίγδοςΒιογραφικό
Ο Περικλής Μίγδος γεννήθηκε στο Κλειδί Άρτας το έτος 1967. Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και ασκεί ελεύθερο επάγγελμα. Είναι παντρεμένος με την Μαριάνθη Χάρου - καθηγήτρια φυσικής αγωγής και έχουν ένα παιδί. Είναι δημοτικός Σύμβουλος - επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη. Επί σειρά ετών διετέλεσε γραμματέας στο σύλλογο των εν Αθήναις Κλειδιωτών και ήταν εκπρόσωπος στην Ομοσπονδία Ραδοβυζινών.


Περισσότερα εδώ: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000395352163&v=wall&ref=ts

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

1 σχόλια:

Τα παραπάνω στοιχεία τα βρήκαμε στο Internet

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites