Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

30 Σεπτεμβρίου 2010

Μπορούμε Πατριώτες !!!Η οικονομική κρίση, που εδώ και δύο, σχεδόν χρόνια έχει καταστεί όλου του κόσμου, έχει σπρώξει τη χώρα σε επικίνδυνα μονοπάτια, έχει πρωτόγνωρες αναταράξεις οδηγεί σε διασάλευση του κοινωνικού ιστού και σε πολιτιστικό μαρασμό Δεν είμαστε οι ειδικοί για αναλύσεις αίτια και τους υπεύθυνους, ούτε για προγνώσεις, τι θα μας φέρει η επόμενη μέρα. Είμαστε ένα μέσο επικοινωνίας, μεταξύ κυρίως των απανταχού Ηπειρωτών, που εκτιμώντας την κρισιμότητα των ημερών, παίρνουμε την πρωτοβουλία να προτείνουμε, την αλληλοβοήθεια και την αμοιβαία υποστήριξη, ως πρόταση για την επιβίωση των Ηπειρωτικών επιχειρήσεων. Ας προτιμήσουμε όλοι τα Ηπειρώτικα προϊόντα και τις προσφερόμενες υπηρεσίες, γιατί μόνο έτσι θα στηριχτούν οι Ηπειρώτικες επιχειρήσεις θα διασωθούν οι θέσεις εργασίας, και θα εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των εμπορικών και παραγωγικών δραστηριοτήτων των Ηπειρωτών. Δείτε μερικά παραδείγματα, πόσο απλά αλλάζουν τη ροή της  Αγοράζουμε μόνον φρέσκο γάλα «ΔΩΔΩΝΗ». Προμηθευόμαστε αλλαντικά μόνον «ΒΙΚΗ», «ΣΒΕΚΗ». Επιλέγουμε τυριά και γαλακτοκομικά «ΚΑΡΑΛΗ», «ΔΩΔΩΝΗ», «ΜΠΑΦΑ» και όλων των άλλων Ηπειρώτικων γαλακτοκομικών επιχειρήσεων.  Προτιμούμε το “άγιο” γνήσιο Ηπειρώτικο τσιπουράκι.  Στο τραπέζι μας μόνον τα εκλεκτά Ηπειρώτικα, άριστης ποιότητας, κρασιά.  Αγοράζουμε σοκολάτες «ΙΟΝ» (Εργοστάσιο στην Άρτα).  Μαγειρεύουμε μόνον Ηπειρώτικα κοτόπουλα “ΠΙΝΔΟΣ”, “ΑΡΤΑΣ”, “ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ”.  Δροσιζόμαστε με χυμούς από Ηπειρώτικες εταιρίες.  Πηγαίνουμε για τις Πασχαλινές μικρές διακοπές όλοι στην Ήπειρο. Μας περιμένουν !!! 


Προγραμματίζουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές στην υπέροχη, και τις τέσσερις εποχές Ήπειρό μας, με τις φανταστικές ακρογιαλιές και τα αγέρωχα βουνά, τα δροσερά ποτάμια και τις λίμνες των θρύλων, με το μοναδικά πολιτιστικά μνημεία και τα ανεπανάληπτα  πανηγύρια.  Η Ήπειρος πλέον, όπως εμείς το υποστηρίζουμε εδώ και δώδεκα χρόνια, είναι ένας ελκυστικός προορισμός διακοπών, ένας τόπος που μπορεί να προσφέρει εξυπηρετήσεις υψηλού επιπέδου.
Αγαπητοί φίλοι Αν κάθε Ηπειρώτικη οικογένεια, ξοδεύει για Ηπειρώτικα προιόντα και υπηρεσίες, κάθε μήναποσό των 200 ευρώ, τότε για 100.000 οικογένειες στην Ήπειρο, το ποσό για κάθε μήνα θα φτάνει τα 20.000.000 και για κάθε χρόνο 240.000.000 ευρώ. Το ίδιο ισχύει και για τις 150.000 και πλέον Ηπειρώτικες οικογένειες της αποδημίας. Αγαπητοί συμπατριώτες, Για την Ήπειρο, το παρόν της και το μέλλον της, η πρώτη ευθύνη πέφτει στις δικές μας πλάτες.
Πρότυπα και υποδείγματα έχουμε πολλά. Μπορούμε !!!

Και αφού μπορούμε, ας το κάνουμε πράξη και οδηγό συμπεριφοράς.
Διαδώστε το!
Πηγή: Βασιλείου Γιώργος
http://www.apiroshora.gr/?p=1892#more-1892

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites