Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

02 Σεπτεμβρίου 2010

Δωρεάν τηλέφωνα μέσα από το Gmail !



Ήδη, το πρώτο 24ωρο, έγιναν περισότερα από 1.000.000 κλήσεις.

Η υπηρεσια διατίθεται προς ... το παρόν, για δωρεάν τηλέφωνα σε σταθερά και κινητά μόνο εντός ΗΠΑ και Καναδά, ενώ για τηλεφωνήματα σε αρκετές ακόμη χώρες, από τις ΗΠΑ και τον Καναδά η χρέωση είναι μόνο 2 σεντς το λεπτό.
Για να λειτουργήσει η υπηρεσία πρέπει ο χρήστης να εγκαταστήσει το πρόγραμμα voice & video chat (http://www.google.com/chat/voice/).
H google πάντως υπόσχεται ότι θα προωθήσει τη δωρεάν τηλεφωνία και στους εκτός ΗΠΑ "πελάτες" της, χρήστες λογαριασμών στο Gmail.
Περιμένουμε λοιπόν τη νέα αυτή επανάσταση, που είμαστε βέβαιοι ότι θα σαρώσει και στην Ελλάδα (όταν έρθει) και θα αλλάξει το τοπίο των επικοινωνιών.




facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites